Events

Light Language Transmissions ~ Sistemul imunitar

05 Mar

Va invit la aceste transmisii daca doriti sa simtiti cu adevarat in corp propria lumina, sa va expandati contiinta, sa simtiti si sa traiti relaxarea, conectarea adanca cu sufletul, sustinerea fiintelor de lumina.

♡ Detox energetic si emotional
♡ Curatare si Activare Timus si Tiroida
♡ Discernamant si Discriminare
♡ Corpul in armonie
♡ Relaxare si Pace
♡ Iubirea de Sine
♡ Ajustarea campului energetic pentru a sprijini echilibrul si realinierea, pentru a creste puterea nucleului coloanei vertebrale.
♡ O calatorie prin dragoste, bucurie si fericire pentru a va sprijini starea de fericire.
♡ Imbratisarea si Acceptarea ca dar al esente umane

Pentru ca trecem printr-o perioada destul de puternica si transformatoare la nivelul inimii sacre si a sistemului imunitar, glanda Timus si Tiroida, ma simt ghidata si inspirata sa aduc transmisuni cu frecvente de lumina de curatare si activare a glanedelor si de a ne activa mai profund Iubirea de Sine.

O sa fie un detox energetic si emotional, usor si in fizic care sa ne aduca mai in contact cu corpul nostru, a actualiza recipientul corpului fizic pentru a fi ma usor si aliniat cu corpul emotional si mental pt a trece impreuna in noile dimensiuni in care fiecare paseste individual si fractalic.

Va invit la aceste transmisii daca doriti sa simtiti cu adevarat in corp propria lumina, sa va expandati contiinta, sa simtiti si sa traiti relaxarea, conectarea adanca cu sufletul, sustinerea fiintelor de lumina.

Va invit sa veniti daca vreti sa aveti claritate in ceea ce urmeaza, daca sunteti deschisi sa vedeti alte perspective ale vietii, pe care nu le-ati intalnit pana acum. Va astept daca sunteti hotarati sa pasiti pe drumul vostru, sa renuntati la structurile vechi si sa va urmati lumina interioara.

Va invit la aceste transmisii daca doriti sa va lasati ghidati de Inimile voastre. Va invit sa veniti daca simtiti ca sunteti aici sa contribuim, sa fim in serviciul Noului Pamant, impreuna.

In aceste timpuri se pune o noua fundatie energetica, schimbarea contiintei si astfel toate aceste transmisii vin ca sa sustina intruparea acestei fundatii vibrationale. Limbajul Luminii faciliteaza procesul reamintirii a cine suntem, de unde venim ca sa traim constient si in prezenta, calatoria aleasa voluntar Aici.

Energiile sunt foarte diferite si transformative si cu mult mai puternice de tot ce am canalizat pana acum. Sunt sustinuta si ghidata in aceste transmisii de Consiliile Galactice si Constiinta celor 22 Galaxii, Arcturieni, Alpha Centauri si Andromeda.

Voi transmite si online daca sunt si persoane care nu sunt din Bucuresti si nu pot participa fizic. In urma inscrierii veti primii un mesaj cu detaliile de plata si linkul pentru participare.

Schimb energetic: 189 ron.

Cu iubire stelara,
Alexandra Krypaya si conglomeratele de lumina ♥

 

Despre Limbajul de Lumina:

Limbajul de Lumina este Limbajul Inimii. Poate fi accesat prin vibratiile Iubirii.O comunicare multidimensionala care impartaseste iubire, vindecare si informatii din Inaltele Taramuri ale Creatiei.
Limbajul Luminii este limbajul Spiritului si care la nivel de suflet il intelelegem si il cunoastem cu totii. Acesta ofera comunicare instantanee și conexiune cu Mintea Universala sau mintea lui Dumnezeu. Limbajul de lumina este folosit de catre Elohim, aspectul Creator al lui Dumnezeu pentru a programa o schimbare evolutivă in fiinte pe mai multe lumi planetare, nivelurile de realitate și dimensiuni.

Limbajul Luminii este adesea o limba de camp energetic și instruirea ADN-ului, dar si o limba de comunicare intre noi sau cu alte civilizatii planetare.

Unii oameni pot vorbi o limba de lumina, care face parte din memoria lor sufleteasca de baza de la un moment dat in experienta anterioara sufletului lor. Vorbirea in limbi este, de asemenea, o forma de limba de lumina. Este limbajul spiritual pe care ne amintim cu totii la un nivel de suflet.

Transmisiile Light Language pot duce la experimentarea:
· Vindecării și activării ADN
· Vindecării eterice, mentale și fizice
· Eliberării de emoții reprimate
· Eliberării blocajelor din structuri
· Unor sentimenete profunde de calm, pace, bucurie, protecție, claritate

· Conectării directe și profunde cu intuiția și Sinele Superior
· Susținerii pentru adaptarea la noile energii ale pământului
· stării de expansiune a conștiinței și descoperire a darurilor interioare
· unor sentimente autentice de întoarcere ACASA și întâlnirea cu familia galactică
· unor mesaje de la ființele de Lumină

  • Get in touch with Alexandra Krypaya Dumitrica if you need to discuss the details of this event.
  • Phone: 0722584700 / email: krypaya@gmail.com