Events

KAP. kundalini activation process

12 Mar

O experienta energetica care iti schimba in partea emotionala si fizica multe aspecte care te conduce spre a fi Viu si in Viata, Sursa

Vino sa experimentezi o activare de lumina intr-o sesiune de grup, KAP. ~ Kundalini Activation Process, cu Alexandra Krypaya, facilitator KAP.

Dragi femei si barbati, va invit la o sesiune KAP, un nou instrument care mi-a revolutionat celulele si fiinta, ce este pentru mine personal un update multidimensional care mi-a intarit si expandat canalul Limbajului de Lumina si impreuna am trecut la un alt nivel de constiinta pentru a putea servi si cataliza frecventele si codurile de lumina ale Noului Pamant. In timpul acestei sesiuni voi transmite energia KAP. si Light Language.

Ce este KAP.?

Este o transmisiune directa a energiei Kundalini/forta vitala care activeaza procesul de trezire Kundalini. Este o transmisiune care ofera exact ce ai nevoie in acel moment, este o experienta energetica care iti schimba in partea emotionala si fizica multe aspecte care te conduce spre a fi Viu si in Viata, Sursa. Este calea predarii care creeaza posibilitati de vindecare, stari superioare de constiinta, ancoreaza o legatura mai profunda cu Sursa.

Cu timpul (pe masura ce expunerea creste) are loc o completa restructurare a legaturilor neuronale si a sistemului nervos. KAP trebuie experimentat, trait pentru a fi inteles pe deplin.

Unii considera ca este o experienta cathartica sau acea stare care le ofera perspective sau realizari interioare profunde. Dar acestea sunt doar cateva dintre efectele care se pot produce si se pot intampla.

KAP este un proces de transmitere a energiei, nu o practica activa, de buna voie, precum Kundalini Yoga sau Chi Gong, menite să aprinda aceasta energie.
De obicei se observa la participanti toate "simptomele" sau semnele activarii energiei Kundalini, de la cele mai incipiente semne pana la cele mai tarzii/avansate.

Ce se intampla in timpul unei sesiuni KAP?

Pur si simplu, tot ce trebuie sa faceti este sa va intindeti pe o saltea de yoga, sa va predati Sursei, sa va detasati in timp ce se canta muzica, iar facilitatorul va activa unele puncte meridionale de pe corp.

Let Go and Let God. Pur si simplu esti si simti.
Permiti Inteligentei Vietii sa te ghideze.

Experienta KAP este diferita de la persona la persona, insa majoritatea participanților au o experienta extrem de puternica prin intermediul acesteia. Pot aparea pozitii spontane de yoga, mudre, poate fi resimtita caldura, emotii reprimate puternice pot iesi la suprafata si nu este neobisnuit sa experimentați calatorii vizuale de tipul ayahuasca. Poti simti stari inalte de constiinta, sau pura fericire, un ocean imens de pace si bucurie.

Pe masura ce blocajele fizice, emotionale si mentale se dizolva, canalele neuronale si energetice se deschid catre beneficiile reale ale KAP. Procesul te conecteaza cu cine si ce esti cu adevarat, pe masura ce traiesti din ce în ce mai mult din vasta inteligenta a energiei tale de viata, a fortei vitale si mai putin din limitarile gandurilor si tensiunilor tale. Din nou si din nou prin aceasta lucrare, am vazut oameni abandonându-si obiceiurile si temerile, schimbandu-si profund viata si deschizându-se catre adevaratul lor potential, fiecare in felul lor unic.

Veti experimenta o persoana mai imputernicita, viata afirmandu-se prin conectare profunda la Sinele Divin.

Am nevoie de experinta pentru ca aceasta sa functioneze?

Nu este nevoie de nici o experienta sau intelegere prealabila a energiei Kundalini. Tot ce ai nevoie este o minte deschisa si o dorinta de a te preda la ceea ce este, pentru ca magia sa se intample. Si chiar se intampla!

Inainte de sesiune va rog sa mancati usor (fructe sau legume) si sa beti lichide. Va rog sa nu consumati alcool, carne sau alte substante inainte cu 24 ore.
Va rog sa aveti la voi haine de schimb, in care sa va simtiti lejer si propria paturica (optional).

Locatia: The Center
Data: 12 Martie 2020
Ora: 19.00 - 22.00 (va rog sa veniti la ora 18.45)
Donatie: 300 ron
Inscrieri: http://bit.ly/KAP12Mar20

Locurile pe sesiune sunt limitate la 15 pentru a putea oferii Prezenta fiecarui participant.

Disclamer: Imi rezerv dreptul de a imi selecta participantii.

Va astept cu bucurie,

Alexandra Krypaya

Sesiunea va fi facilitata de Alexandra Krypaya, facilitator KAP. Kundalini Activation Process.

Despre Venant Wong, maestrul, canalul de transmisiune si fondatorul KAP. aveti mai multe detalii aici: https://www.venantwong.com/

Sau puteti sa vizualizati aici: https://www.facebook.com/venantwong/videos/1984556325173851/

PODCAST with Chris Hall & Venant Wong:
https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.spreaker.com%2Fuser%2F8801560%2F014-venant-wong-kundalini-activation-pro%3Ffbclid%3DIwAR27BJPXVvqdewpMNP9FAqtT7CS2bCpCjNARO9yzNUx6dm8p8Pf5JM2JFN8&h=AT0Vs2etQNKUrh6kqol-31Au5-vftiGTezeJ0LeXr8rK-Qurp7w2PXx9ajgofsUXXcq3nhHblFQDBFlIIqm-j5nZNwgsDVwhZWQAOD5Ppubyth5LBjhfULjqp67P7-GkN8SDYPpNrOg


Cateva testimoniale ale persoanelor care au experimentat deja acest proces. ♥

☀️❤️🙏
" Cum as putea sa descriu aceasta experienta?...

Intr-o propozitie ar fi: Predarea controlului asupra corpului, incredere in Viata si divin, incredere in Alexandra si in mainile ei ce canalizau lumina catre/prin mine.

Tot ce am avut de facut a fost "nimic", adica sa fiu ca un pasager ce se bucura de calatorie stiind ca altcineva conduce masina, acea Inteligenta luminoasa care stie ce trebuie facut :)
Observam cu uimire cum corpul meu dorea sa se miste, tremura, se incorda, se relxa si apoi de la inceput si apoi toate in acelasi timp. Ras, furie, focus, relaxare, bucurie, softness, foc... toate pe rand, aleator si in acelasi timp :))
Senzatia predominanta a fost aceea ca interioul nu mai are loc in corpul fizic, simteam ca sunt intins si comprimat si ca am nevoie de expansiune. Era un fel de puzzle care se rezolva, o rearanjare atat la nivel emotional si mantal cat si corporal, prin miscari aparent fara sens pt minte. Simteam insa ca toate acestea au un rost si ca functionaza impreuna precum un tot unitar pentru a facilita flow-ul energiei, al Vietii. Era exact Inteligenta care stie exact de ce anume are nevoie pentru a curge si de asemenea stie clar ce trebuie sa imi ofere.

Astazi, a doua zi dupa aceasta experienta, desi inca se aseaza informatiile in mine, simt prezenta, focus si am o senzatie de oneness-unitate in mine, ca si cum as fi recuperat multe din partile ce ma alcatuiesc. Magic!

Iti multumesc Alexandra, pentru lumina pe care o aduci, in felul tau unic, asa cum este cel mai bine pentru fiecare dintre noi! Emoji

Cu recunostinta,
Filip"

☀️❤️🙏
"Procesul pentru mine a fost unul bland, potrivit pentru mine. Am experimentat o bucurie profunda si o stare de recunostinta maxima pt darurile acestei sesiuni KAP, un ras puternic si incontrolabil.
Putinele lacrimi nu au fost deloc dureroase, grele, si m-am simtit mereu in siguranta si "imbratisata".
Atingerile Alexandrei au fost magice, si simteam cum ajuta la curgerea energiei in acele puncte cu mai multa usurinta.
Imediat dupa sesiune am simtit ca am foarte multa energie, si am avut multa claritate in ceea ce vreau sa fac si cum sa fac anumite lucruri care ma framantau inainte.

La o zi dupa KAP, ma simt in continuare energica, "mai dreapta" (similara un pic cu senzatia Aliniamentului Divin) si mai usoara cumva. Am dormit foarte bine, cu vise lucide si clare ca niciodata pana acum. Abia astept urmatoarea sesiune.

Multumesc. Doina.P"

☀️❤️🙏
"Am experimentat o combinație interesantă între intensitate și abandon/surrender. Cu cât corpul se lăsa mai liber, cu atât mintea era mai relaxată, mai în starea de martor, iar experiența se ducea mai mult spre expansiune și centrare în același timp.

Deși m-am mișcat continuu aproape o oră nu am simțit oboseală, ci regenerare și un profund contact cu mine însămi. În nici un moment din timpul procesului nu am avut percepția a ceva ce "mi se face" din afară, ci a ceva care se trezește și lucrează dinăuntru. Momentele de însoțire și transmisie prin atingere ale Alexandrei au făcut ca experiența să fie catalizată și mai mult. A fost ca un mers pe spirală. A avut intuiția de a interveni exact când era nevoie pentru a propulsa procesul la următorul nivel.

M-am simțit în siguranță, oricât de intense au fost trăirile și exprimările. Nimic intruziv, nimic distorsionat. Un câmp de energie pură și intensă, care totuși respectă deschiderea și ritmul de integrare. O ieșire din roata conectării cu traumele și lucrului pe ele și intrarea în trăirea unei conștiințe dincolo de dualitate. Partea cea mai frumoasă: e o stare palpabilă, care se naște din materie, nu plutește deasupra ei.

Mulțumesc, Alexandra! Simt că experiența ta de channeler Light Language a creat un spațiu optim pentru ca acest tip nou de proces să-și dezvăluie întreaga putere și lumină. L.C. "

☀️❤️🙏
"Super multa putere, dans al mainilor, al corpului, o conexiune imensa si de deschidere catre Sursa, am inceput sa vorbesc in limbajele tale.... eram wowwww... in lumina complet. .... m-a intors in viata mea. cea mai profunda experieta, toate emotiile mele ca un curcubeu, si totul este atat de simplu.... cand incepi sa simti in interior totul are sens, un sens puternic, simplu si pur.... totul simt ca se schimba... azi, la o zi dupa simt atata multa bucurie si iubire... ma simt pe mine mai mult, si imi simt cum creierul incepe sa se recodifice, il simt, pur si simplu. Multumesc, Alexandra. Multumesc, ca mi-ai adus in viata mea pe mine. Vreau sa revin la o noua sesiune.
Multumesc. L. Andra."

☀️❤️🙏
"As dori sa va impartasesc prima mea experienta la sesiunea KAP. In timpul acestui proces de activare am simtit ca din profunzime a trezit in mine energia feminina.Am inceput sa simt in fiecare atingere a mea corpul vibrand de senzualitate, gratie ,erotism , placere combinate cu o constuentizare a puterii feminine interioare. Un alt aspect al acestei experiente este linistea , calmul si pacea din interiorul mintii mele .Multumesc Alexandra pt experienta si deabia astept o noua sesiune. Nicoleta Popa"

Multumesc.

  • Get in touch with Alexandra Krypaya Dumitrica if you need to discuss the details of this event.
  • Phone: 0722584700 / email: krypaya@gmail.com