Events

Curs Eliberarea Tensiunii Interioare cu Sergey Matveev

28 Feb

Genialitatea cursurilor lui S.P. Matveev constau în abordarea holistică a terapiei - trup, minte și suflet.

⚡ Genialitatea cursurilor lui S.P. Matveev constau în abordarea holistică a terapiei - trup, minte și suflet. Imbinarea corectă a acestor elemente oferă pacientului rezultate excepționale în recuperarea fizică, emoțională și energetică.
Faptul ca pacientul este eliberat la nivel emoțional/psihic de încărcaturile negative, respectiv de energiile negative acumulate – printr-un sistem complex de manipulări manuale, prin sugestie psihologică, îi garantează o schimbare pozitivă a stării fizice și sănătății pe termen lung. Are loc o transformare în bine pe toate planurile.
Acest lucru poate fi numit un nivel maxim al rezultatelor ce poate fi atins de către un terapeut, o recuperare absolut integrală.


📢 Ce este metoda de eliberare a tensiunii interioare/eliminarea consecințelor factorilor psihotraumatici:

■ O metodă ce permite eliberarea energiei vitale, care e blocată în corpul uman, atât la nivel fiziologic, cât și la nivel emoțional, mintal, după acțiunea factorilor psihotraumatici.
■ Sufletul și corpul omenesc sunt un tot întreg. De foarte multe ori, presiunile psihologice, devin cauzele unui disconfort fizic, iar acesta la rândul său acționează asupra psihicului uman.
■ Câteodată, persoana nu înțelege ce anume o doare și de ce. Destul de des, pacientul își îndreaptă atenția către diverse simptome, care fluctuează în funcție de situațiile negative sau pozitive din viața de zi cu zi. Se concentrează pe simptome (investigații, diverse medicamentații), neglijând cauza. Frecvent, cauza poate fi acțiunea factorilor psihotraumatici: stresul, conflictele, agitația, fricile, depresia, irascibilitatea, etc.
■ Într-un cuvânt – tot ce trece prin gândirea omului. Iar mintea, câteodată, în loc de să te ajute, creează probleme și tensiuni la nviel neuro-muscular. Aceste tensiuni, la rândul lor acționează negativ asupra sănătății și se manifestă prin oboseală, surmenare etc. Drept rezultat, persoana își pierde pofta de viață, nu își înțelege clar emoțiile sau trăirile, îi este greu să interacționeze cu cei din jur. Pentru a evita acest lucru, este necesar să eliminăm tensiunea creată și să eliberăm blocajele.
■ De fapt, această încordare sau tensionare este oglindirea problemei în sine. Dacă se acționează corect în relaxarea corpului sau a unei părți anume, tensiunea se poate elimina.
■ Acesta este rezultatul metodei - ajutorul pacientului în atingerea unei stări de liniște și relaxare, respectiv eliminarea tensiunilor interioare. Se îmbunătățește starea fizică și psihică, se reechilibrează toate procesele din organism prin circulația sângelui și a limfei, a schimbului de substanțe. Are loc o revitalizare a întregului organism, atât fizic, cât și psiho-emoțional, energetic. Prin relaxare și detensionare, i se oferă organismului o șansă pentru a face ce știe el mai bine în mod natural – să se autovindece.


📢 Cunoștințe și abilități însușite de către cursanți:

● La curs, se vor însuși sistematic și practic toate tehnicile manuale specifice pentru relaxarea corpului pacientului. Prin acestea, se vor elimina oboseala, tensiunile musculare și emoționale, se va restabili un echilibru psihoemoțional și energetic în organism.
● Aceasta metoda va permite sa relaxati o persoana aplicand mainile, cu ajutorul anumitor manipulari si tehnici. Se elibereaza tensiunea musculara, emotionala si oboseala. Are loc restabilirea echilibrului psiho-emotional si echilibrarea energetica a corpului . Se elibereaza blocajele atat la nivel psihic cat si fizic, se vindeca nevrozele. Se intareste sistemul nervos si reapare (se restabileste) linistea sufleteasca. Se imbunatateste circulatia limfatica si sangvina, toate organele oxigenanduse, de la extremitati pana la creier. Se imbunatateste metabolismul, se intareste imunitatea.
● La curs, se vor însuși sistematic și practic toate tehnicile manuale specifice pentru relaxarea corpului pacientului. Prin acestea, se vor elimina oboseala, tensiunile musculare și emoționale, se va restabili un echilibru psihoemoțional și energetic în organism.


📢 Detalii de participare:
Orașul București 28-29 Februarie -1 Martie 2020 interval orar 9.00-17.00
► Înscrierile se fac la terapiebucuresti@gmail.com sau la 0769231018. După solicitarea înscrierii, vă vom trimite datele pentru avansul prin care vă asiguraţi locul la curs.
► Avansul este de 1000 Ron .
► Data limită pentru înscriere este 10 Februarie 2020.
► Costul cursului este de 2200 lei.
► În acest preţ aveţi inclus: materiale didactice, gustări, băuturi, certificate de participare.
► Cursul se desfășoară în limba rusă cu traducere în limba română.Vă așteptăm să petrecem împreună 3 zile pline de informații constructive pentru cariera dumneavoastră, la acest curs special și unic în România.
► Cunoștințele obținute vor putea fi folosite si integrate în orice terapie aplicată de dumneavoastră.
 

  • Get in touch with Claudia Murariu if you need to discuss the details of this event.
  • Phone: 0769231018 / email: terapiebucuresti@gmail.com