Individual Sessions

Călătorii în subconștient

20 Feb

'Odată ajuns în centru, total alert, nu vei mai fi niciodată la fel. Acum știi cine ești. Acum știi că ceea ce ai și ceea ce faci este doar periferia, nu este natura ta.' Osho

Cu toate că nu ai o explicație logică pentru următoarele situații, te regăsești în ele?

  • Ți-e greu să vorbești în public;
  • Eviți confruntarea;
  • Lași tot timpul de la tine;
  • Stai peste program doar ca să-i mulțumești pe alții;
  • Nu reușești să pui bani deoparte;
  • Ai izbucniri impulsive în relație cu cei dragi;
  • Ai stări de anxietate sau atacuri de panică.

Răspunsul este în subconștient.

Subconștientul este responsabil pentru aproape tot ce este în viața noastră și ce se întâmplă cu noi. Acolo sunt stocate toate mecanismele automate prin care ne raportăm la lumea exterioară și la noi înșine și este bine așa. Dacă am fi conștienți de tot ceea ce se întâmplă în creierele noastre, probabil nu am mai reuși să ne ridicăm din pat, așa că am fost înzestrați cu mintea conștientă, care, condusă de atenție, ne dă ocazia să ne continuăm viața de zi cu zi, în timp ce subconștientul se ocupă de restul.

Dacă vrei să înțelegi mai bine la ce mă refer, îți propun următorul exercițiu: Îndreaptă-ți atenția asupra corpului tău și scanează-l atent să descoperi unde este încordat. Relaxează acele zone pe care le identifici și vezi care parte a corpului se încăpățânează să rămână tensionată. Inspiră profund pe nas și expiră pe gură în timp ce pui o mână în acea zonă a corpului. Care este primul gând care îți vine în minte?

Dacă ai reușit să izolezi un gând, felicitări! Tocmai te-ai autohipnotizat să extragi o informație din corp. Dacă nu ai reușit, nu te îngrijora - mai sunt zeci de alte metode prin care poți accesa subconștientul.

Sunt Bogdan și de peste 10 ani mă ocup activ cu dezvoltarea personală (a mea și a altora). Am descoperit multe lucruri frumoase despre mine în acest timp și am reușit să depășesc multe bariere și obstacole din interiorul meu care mă opreau din a-mi trăi viața din plin. Călătorind în propriul subconștient am descoperit rezolvarea multor probleme cu care mă confruntam, inclusiv de sănătate.

Te invit să experimentăm împreună aceste tehnici de introspecție și auto-cunoaștere, așa încât să poți interveni conștient acolo unde simți că e nevoie să schimbi ceva.

Rezervă o ședință folosind link-ul de mai jos. Prima sesiune este gratuită și o vom petrece cunoscându-ne mai bine și descoperind metoda care ți se potrivește, după care vom construi împreună un program în baza nevoilor tale.

  • Date: 20.02.2020
  • Get in touch with Karim Bogdan Stefan for more details or book a session using the button below.
  • Call 0742200002 or write an email to coach.bogdan.stefan@gmail.com