Facilitators

Laura Ungureanu

Kundalini Yoga & Meditation Teacher, Transpersonal Therapist

Sunt aici pentru a impartasi din ceea ce am experimentat, asumandu-mi in continuare rolul de ghid pentru cine alege si e pregatit sa vada dincolo de valul iluziei. Sunt aici pentru a servi si a asigura cadrul necesar pentru ca tu sa expansionezi!

Sunt Laura Ungureanu (Seetal Kaur) si ma bucur ca avem ocazia sa ne cunoastem! 
Calatoria mea a inceput acum mai bine de 10 ani cand, aflata in cautarea a ceea ce sunt in esenta, am intalnit oameni care m-au ghidat si care mi-au aratat ca tot ceea ce cautam era de fapt, in interiorul meu. Sunt adepta explorarii prin experienta directa si de aceea, calea pe care am ales sa merg a fost mai mereu provocatoare. 

Rolurile pe care mi le-am asumat in aceasta viata imi ofera ocazia sa experimentez zi de zi, sa ma descopar, sa cresc si sa ma manifest intr-un mod creative. Sunt femeie, iubita, mama si ghid pentru cei care doresc sa exploreze impreuna cu mine, sa se descopere si sa se re-construiasca dupa alte coordinate – cele care reflecta radianta naturala a sufletului. 

M-am format ca si terapeut transpersonal alaturi de Elena si Horia Francisc Turcanu, am organizat si condus workshopuri in organizatia Calatoria Inimii care au avut la baza Practica Prezentei, Respiratia Holotropica dar si alte practici stravechi de vindecare. Alaturi de ei am cunoscut si am lucrat cu terapeuti de renume precum Stan Grof, Richard Moss, Rainer si altii. In aceasta perioada, in viata mea a intrat Kundalini Yoga, mai intai prin calea subtila a mantrelor careia i-a urmat o imersie totala in aceasta practica straveche.

Am recunoscut aceasta practica imediat ca facand parte din trecutul meu, constientizand ca, prin ceea ce sunt azi imi pot aduce contributia si la nivel colectiv. Iar pentru a ma putea manifesta in acest rol, am ales sa ma formez la Londra sub indrumarea fabuloasa a lui Amanbir Singh, Gurushabd Singh si Gurmukh Kaur.

Astazi, sunt aici pentru a impartasi din ceea ce am experimentat, asumandu-mi in continuare rolul de ghid pentru cine alege si e pregatit sa vada dincolo de valul iluziei.

Daca simti ca rezonam, te invit sa exploram impreuna Kundalini Yoga, Meditatia si starile de constiinta extinsa care sunt profund vindecatoare.